Αντιμετώπιση παθήσεων του πρωκτού

Κάθε ιατρικό πρόβλημα  είναι δυσάρεστο, ενοχλητικό και ίσως επικίνδυνο. Ωστόσο, οι ασθένειες  του πρωκτού φέρνουν μεγαλύτερη δυσφορία και μερικές φορές δημιουργούν αφόρητες συνθήκες ζωής.
Με το ρυθμό της σύγχρονης ζωής είναι δύσκολο να αποφευχθούν τα προβλήματα του πρωκτού. Η καθιστική εργασία, το δείπνο σε προχωρημένη ώρα και η απουσία της μεσογειακής διατροφής, η έλλειψη άσκησης, ο καπνός και το αλκοόλ  και άλλοι παράγοντες οδηγούν στο γεγονός ότι περίπου το 70% των πολιτών αντιμετωπίζει ασθένειες του πρωκτού, όπως:

    αιμορροϊδες
    ραγάδα πρωκτού
    περιεδρικό απόστημα
    περιεδρικό συρίγγιο
    κνησμός πρωκτού

Γνωρίζουμε ότι μια επίσκεψη σε εμάς συχνά συνοδεύεται από αβεβαιότητα, φόβο και  ντροπή μερικές φορές. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα σας με εχεμύθεια, σεβασμό και υπευθυνότητα. Μετά από προσεκτική λήψη του ιστορικού σας και ενδελεχή κλινική εξέταση, σας προσφέρουμε μετά από συζήτηση και επεξεργασία των προσωπικών σας προβλημάτων τις πιο εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, προσαρμοσμένες πάντα στο δικό σας πρόβλημα εξατομικευμένα, αφού  χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές (τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης). Σας προσφέρουμε τεχνογνωσία, εξειδίκευση, εμπειρία και ασφάλεια.
Την πλειοψηφία των περιπτώσεων της νόσου του πρωκτού, την  αντιμετωπίζουμε επιτυχώς με την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, ανώδυνα, με ταχεία ανάρρωση και άμεση επάνοδο σε όλες σας τις δραστηριότητες από την επομένη ημέρα της επέμβασης.